AUTOBIOGRAFIA EN IMATGES

 

<
Entre el 1981 i el 1984 Rodríguez-Amat realitza, a l'ombra de la trajectòria que l'artista seguia en aquell moment, una petita sèrie de quadres, gairebé tots sobre paper i amb tècnica mixta, en els que les imatges, independentment del contingut formal, assoleixen valors simbòlics i autobiogràfics de caire confessional.

El contingut objectual, formal i plàstic d'aquestes obres no va estar mai concebut a priori. Són obres que no van estar realitzades a partir d'un projecte previ, tot al contrari, van anar prenen cos, dia rera dia, d'acord amb les vivències i relacions de l'artista alhora que s'anaven creant.

El conjunt forma una petita autobiografia, cromàtica, formal i objectual de relacions plàstiques entre objectes, simbologies o altres que, conscient o bé inconscientment, giraven a l'entorn del pintor.

 

Autobiografia en imatges

Tècnica mixta sobre paper / 50 cm x 65 cm /1981

 

 

 

Esther. Autobiografia en imatges

Esther / Tècnica mixta sobre paper 50 cm x 70 cm / 1981

 

 

La gran majoria d'aquestes obres estan realitzades a base d'aquarel.les. acrílics, gouache, tintes, llapissos, retoladors, o bé qualsevol altre estri que permetès configurar l'element pictòric que pretenia l'artista.

Autobiografia en imatges

Tècnica mixta sobre paper / 50 cm x 70 cm / 1983

 

 

 

Autobiografia en imatges

Acrílic i oli sobre tela / 114 cm x 146 cm / 1983

 

 

Autobiografia en imatges

Tècnica mixta sobre paper / 70 cm x 50 cm / 1983

 

 

Autobiografia en imatges

Tècnica mixta sobre paper / 70 cm x 50 cm / 1984

 

GALERIA D'OBRES- AUTOBIOGRAFIA EN IMATGESAutobiografia en imatges, Galeria d'obres