7 OBRES D'ART DIGITALS EXTRETES DEL TERRA DEL MEU TALLER

 

Per llegir aquestes set obres cal considerar que la percepció de les formes i colors del terra depenen sempre de l'espectador, doncs és necesari de tenir una certa predisposició i capacitat per descobrir formes i colors d'un terra que molts podrien considerar brut per les taques de pintura caigudes al llarg del temps. D'altra banda l'art digital és la pràctica creativa en la que l'artista utilitza l'anomenada tecnologia multimedia o nous mitjans. És evident que l'art digital està inclòs en l'anomenat art contemporani.

Les possibilitats del terra del meu taller són moltes i jo les he limitat a set. El set és un nombre sagrat en moltes cultures: els set pecats capitals, les set meravelles del món antic i les set del món modern, els set colors de l'arc de Sant Martí o arc iris, els set dies de la setmana, etc., etc.

El procés ha estat a considerar les formes i els colors d'aquelles parts del terra que em possibilitessin la creació de les obres. Seguidament, amb la càmera fotogràfica, obtenir imatges les quals, introduïdes a l'ordinador, permetessin mitjançant un programa de manipulació d'imatges treballar-les digitalment. Així, les formes i els colors, segons el meu parer d'artista plàstic, han esdevingut obres d'art.

 

Art digital / Terra-Taller 1

 

 

Art digital / Terra-Taller 2

 

 

Art digital / Terra-Taller 3

 

 

Art digital / Terra-Taller 4

 

 

Art digital / Terra-Taller 5

 

 

Art digital / Terra-Taller 6

 

 

Art digital / Terra-Taller 7

A pàgina iniciCasa-Taller, Centre d'Art Cpntemporani Rodríguez-Amat

Mòbil: 697 76 18 74

casa-taller@rodriguez-amat.cat