Creadors Creadors Creadors Creadors

GALERIA VIRTUAL DE CREADORS. CENTRE D'ART CONTEMPORANI RODRÍGUEZ-AMAT

El Centre d'Art Contemporani Rodríguez-Amat, a més de fer conèixer l’obra artística de Jordi Rodríguez-Amat, té la finalitat d’ajudar al desenvolupament de la creació contemporània.

Amb aquesta finalitat, el nostre Centre d'Art va crear una Galeria Virtual de Creadors. Es tracta d’un espai a Internet en el qual es presenta l’obra de tota mena de creadors contemporanis.

Aquest espai està obert a tota mena de creadors: artistes, músics, poetes, escriptors, fotògrafs, etc. etc.

Amb un total de cinc imatges, més la foto del creador, s’hi inclouen textos explicatius i/o biogràfics, a més de les dades personals dels creadors i un enllaç a una web personal en el cas d’existir. Qualsevol creador pot tenir el seu espai en aquesta Galeria Virtual de Creadors. El preu és de 100 euros per sempre.

Cal que qualsevol creador, interessat en tenir el seu espai en aquesta Galeria virtual, es posi directament en contacte amb el Centre d'Art Contemporani Rodríguez-Amat.

Per a visitar els espais dels creadors en aquesta Galeria Virtual de Creadors, premeu sobre les lletres en el menú de l'esquerra. Estan per ordre alfabètic..

www.rodriguez-amat.cat         casa-taller@rodriguez-amat.cat

Mòbil: 697 76 18 74

Per tornar a la pàgina principal del Centre d'Art, cliqueu 4 Época de formaciówww.rodriguez-amat.cat