Alba ROQUETA

Pintora

 

 

Una obra d’art és un testament visual i públic.

Alba Roqueta

 

 

 

Ballet a La Pedrera / Acrílic / 130 cm x 200 cm

 

 

 

Ballet amb el drac / Acrílic / 130 cm x 200 cm

 

 

 

Ballet de la sèrie " Ballet amb Gaudí " / Acrílic

 

 

 

Ballet a la Sagrada Família / Acrílic / 200 cm x 130 cm

 

 

 

 

El dibuix no és només una representació extreta del anàlisi i l’observació,sinó també una projecció emocional dels sentits.

Alba Roqueta

 

 

 

l’animà del dibuixant i de l’artista en el seu estat més lliure queda reflectida en els quaderns de viatge, les llibretes d’apunts,els esbossos i en tot aquell material que fem fora de mirades alienes sense la por a l’exposició al judici públic,ens expressem amb la mirada a flor de pell.

Alba Roqueta

 

 

 

 

Dibuix de la sèrie " Fantasmes " / Grafit sobre paper / 40 cm x 30 cm

 

 

 

Dibuix de la sèrie " Fantasmes " / Grafit sobre paper / 40 cm x 30 cm

 

 

 

Insecte del riu Pego / Acrílic / 54 cm x 65 cm

 

 

 

 

La nostra vida està plena d’insectes. Molts no ens agraden, perquè molesten i perquè tenen costums alimentaris que ens fan fàstic. D’altres, potser perquè són bònics, els hi perdonem tot. Dalí jugava amb les mosques, es posava mel al llavis i quan una s’hi apropava, la retenia amb la boca un moment per a què la vibració de les ales li provoqués un goig sofisticat. Potser no cal sentir-se Dalí per gaudir dels insectes, potser només veient les pintures de l’Alba Roqueta trobarem aquella vibració en el nostre cervell que de ben segur Dalí va sentir una tarda, pintant, veient el mar a Port Lligat mentre una mosca vibrava a la seva boca i els seus bigotis tremolaven com una antena esbojarrada. La mà polícroma de l’Alba genera mons allà on els altres només veiem bestioles. I tot, sense el bigoti de Dalí.

Enric Calpena

 

 

Mosca Tse / Col·lecció andante Macuf (Museu de arte contemporáneo Fenosa)

 

 

 

A pàgina inici:

www.rodriguez-amat.cat