La sensibilitat perceptiva de l’artista plàstic no té límits. Millor dit encara, l’artista plàstic decideix d’ampliar fins l’infinit la seva capacitat de percepció visual. Rodríguez-Amat, després de més de seixanta anys en el món de la creació plàstica fa us de la seva llibertat de no limitar les percepcions visuals. Un indret que l’artista visita sovint són els Encants de Barcelona.

No gaire lluny del seu espai de residència a la ciutat comtal, ell sap que els dilluns, dimecres, divendres i dissabtes el Mercat Fira de Bellcaire, conegut per tothom com Els Encants són oberts de les 9 del matí fins les 8 del vespre.

L’artista, sabedor de la magnificència formal i cromàtica d’aquest mercat, se’n hi va tot xino xano baixant pel carrer de Lepant fins arribar a la Gran Via i tot seguit cap la Plaça de Les Glòries Catalanes que tothom coneix simplement com Plaça de Les Glòries.

Arribant als Encants, les imatges, els colors, sense oblidar el brogit, s’obren a les seves percepcions, tant visuals com auditives.

Un bon dia, el 25 de juny del 2018, es dirigeix un cop més cap als Encants, aquest cop amb la seva càmera fotogràfica sota el braç i tot just arribar-hi, comença la festa: formes i colors conformen un munt d’imatges plenes de riqueses plàstiques.

Rodríguez-Amat ho té molt clar, dedicar no més d’una hora a captar tot el món ric de formes i colors que l’envolta.

Aquestes imatges fotogràfiques són el resultat d’aquest treball. L’artista espera i desitja que vosaltres, espectadors d’aquestes fotografies, pugueu gaudir dels moments que ell les va captar.

 

 
Els encants Els encants
 

 

 

 

Els encants  Els encants
 

 

 

 

Els encants Els encants

 

 

 

 

 
Els encants  Els encants

 

 

 

 
Els encants Els encants

 

 

 

 
Els encants Els encants

 

 

 

 
Els encants Els encants

 

 

 

A Centre d'Art Contemporani Rodríguez-Amat

www.rodriguez-amat.cat