LA FARMACIOLA

En aquesta pàgina d'aquesta web podeu veure la farmaciola amb els divuit noms de la paraula farmaciola en el llengua dels països dels 624 artistes que van residir en el Centre d'Art, antiga Fundació Rodríguez-Amat al llarg dels anys en què la residència va estar oberta a qualsevol creador del món. Malauradament, la covid, fa quatre anys, el 2019, va obligar a tancar la residència.

Països d'on els 624 artistes i altres creadors van residir en el Centre d'art des de l'acceptació del primer resident el 1995 fins que la covid el 2019 va obligar a tancar la residència: Alemanya, Andorra, Argentina, Austràlia, Áustria, Canadà, Corea, els Estats Units (USA), Els Païssos Baixos, Finlàndia, França, Galícia, Guatemala, Haití, Illes Balears, Itàlia, Japó, Letònia, Lituània, Mèxic, Nova Zelanda, País Valencià, Quebec, Romania, Rússia, Sudàfrica, Suècia, Suïssa, Taiwan, Uruguai, Veneçuela, Xile i, evidentment, Espanya i Catalunya.

Quan venia un artista d'un país, del qual encara no havia vingut cap creador anteriorment, se li demanava d'escriure el nom de farmaciola en la seva llengua.

Aquesta farmaciola és una obra d'art conceptual i està signada per mi. Com a obra d'art la poso a la venda: 500 euros amb entrega el mes d'abril del 2024.

Art conceptualReflexions sobre Art conceptual