Pau Llensa cantant "O Sole Mio"

en el Palau de congressos de Platja d'Aro

Premeu el següent enllaç per escoltar-lo:

https://www.youtube.com/watch?v=gqI2Xu9HH9E

 

 

En Pau Llensa és un noi de 13 anys apassionat per la música.

Als 4 anys va començar a tocar el violí inspirat pel gran violinista Ara Malikian.

Quan tenia 6 anys va començar a anar a classes de cant i tot seguit va descobrir la seva vocació pel cant líric.

Fou a l'edat de 9 anys quan va decidir deixar el violí i dedicar-se al piano, instrument aquest que li permet cantar i tocar alhora.

 

.

 

 

 

 

 

En els últims anys en Pau Llensa ha participat en diferents actes poètico-musicals. El dia 17 d'agost fará un concert a l'auditori de la casa-Taller, Centre d'Art Rodríguez-Amat. Aquest serà el seu primer concert en solitari.

Jo, Jordi Rodríguez-Amat, participant personalment en un recital de poesia a Castel Bardera on en Pau Llensa va actuar amb alguna de les seves cançons, vaig quedar admirat i vaig sentir l'obligació de demanar-li de fer un concert, ell tot sol i per primera vegada, a l'Auditori de la Casa-Taller, Centre d'Art Rodríguez-Amat.

El concert ser el dia 17 d'agost a les 6 de la tarda i en Pau ens deleitarà amb alguna de les cançons del seu repertori. Entre d'altres cantarà "O Sole Mio", My way", "The impossible drean", "A vuchella", a més de composicions musicals de la seva pròpia creació.

Des de la meva percepció com amant de la música, considero que en Pau Llensa està predestinat a ser un dels grans tenors del segle XXI.

 

 

Pau Llensa cantant "The impossible dream"

en el Palau de congressos de Platja d'Aro

Premeu el següent enllaç per escoltar-lo:

https://www.youtube.com/watch?v=H5Q0GE_-3Q8

 

 

 

Pau Llensa cantant a Castel Bardera el mes de maig del 2019

Des de molt petit li agradava la música. Encara no parlava que ja passava estones escoltant i mirant programes de música a la televisió. Era un addicte dels DVD's de "Baby Eistein" dels grans compositors clàssics.

Quan tenia 3-4 anys va seguir molt el "Conciertazo" i el programa "Pizzicato" de TVE2. En aquest últim hi va participar a l'edat de 7 anys acompanyat pel gran violinista Ara Malikian el mes de febrer del 2013.

Quan va començar cant es va interessar pel cant modern, però un dia va sentir al seu professor de cant que cantava òpera i va decidir que ell també ho volia fer. A partir d'aleshores Pau Llensa va preparar la seva 1ª cançó "O Sole Mio".

A més li agrada tocar tot tipus d'instruments musicals. Sap tocar la bateria, la flauta dolça, el violí, però el seu instrument estrella és el piano. Va a classes de piano i el que més li agrada és composar les seves pròpies cançons.

El mes de gener del 2018 va participar en la cerimònia d'obertura de l'Europa Cup de Korfball cantant "The Impossible Dream".

 

 

Pau Llensa amb el seu ídol, en Josep Carreras.

El tenor del present i el del futur.

 

.

 

 

Si voleu escoltar en Pau Llensa cantant "Júrame"

a l'auditori Josep Viader de Girona, premeu el següent enllaç:

https://www.youtube.com/watch?v=R_5-cWXlZKQ&feature=youtu.be

 

Si voleu escoltar en Pau Llensa cantant "No puede ser", premeu l'enllaç següent:

https://youtu.be/Z_87egb74dc

 

Web de la Casa-Taller, Centre d'Art Rodríguez-Amat

www.rodriguez-amat.cat