ESTADES D'UNA SETMANA DE FORMACIÓ ARTÍSTICA

EN EL CENTRE D'ART CONTEMPORANI

RODRÍGUEZ-AMAT

 

Limitat a un nombre d’una o com a màxim dues persones alhora, el Centre d'Art Rodríguez-Amat accepta residents amb coneixements o sense que vulguin entendre l'art al llarg del temps d’obertura (març - octubre) del Centre d'Art Rodríguez-Amat.

Es tracta d’una estada dirigida a qualsevol persona que contempli la possibilitat de rebre profunds coneixements sobre art en general, així com les experiències de 70 anys de dedicació absoluta a l'art de Jordi Rodríguez-Amat.

Qualsevol persona interessada s’ha de posar en contacte amb el Centre d'Art Rodríguez-Amat.

Es tracta d’una residència per a persones que vulguin rebre coneixements sobre art: tècniques, conceptes, història, etc. etc. Malauradament, hi ha persones que al llarg de llurs vides no ha pogut gaudir del fantàstic món de l'art.

La finalitat és la d’obrir coneixements sobre art. Sobretot es tracta d’oferir els coneixements de Rodríguez-Amat i la seva experiència de 70 anys en la creació artística i més de 40 en l’ensenyament de l’art: dibuix, pintura, tècniques, procediments, història de l'art, geometria, projeccions, etc. etc. Rodríguez-Amat és professor de dibuix titulat per l'Escola Superior de Belles Arts de Barcelona, Llicenciat per la facultat de Belles Arts, Arquitecte tècnic, entre d'altres i parla correctament cinc idiomes. Jordi Rodríguez-Amat ha impartit classes a l'ensenyament secundari, a l'Escola de Mestres de la Universitat de Barcelona, a l'Escola Superior d'Enginyers Industrials de Terrassa i ha estat el creador del Centre d'Art Contemporani que porta el seu nom.

La residència està dirigida a qualsevol persona que vulgui participar dels seus coneixements i experiències. Tant les joves persones com qualsevol persona i edat pot trobar el camí per gaudir àmpliament del fantàstic món de l'art.

Malgrat d’haver estat treballant al llarg de 70 anys en la creació artística i haver trobat camins propis des de ja fa molts anys, Rodríguez-Amat està constantment considerant de transmetre els seus coneixements.

Tot i que finalment les persones poden voler no gaudir del món de l'art, és una llàstima viure sense aquest fabulós món.

Rodríguez-Amat no ensenya com un professor ho fa en una escola d’art. El seu mètode és obrir la ment al món de la contemplació de l'art a qualsevol persona.

Aquesta residència està oberta a qualsevol persona d'arreu del món. Rodríguez-Amat parla català, castellà, francès, alemany, anglès i xinès (mandarí).

El preu de la residència, inclosa tota la dedicació de Rodríguez-Amat, és de 1.000 Euros per setmana i persona.

Es demana de qualsevol persona interessada de visitar molt acuradament i llegir els textos sobre el pensament de Rodríguez-Amat que es troben en aquesta web: www.rodriguez-amat.cat

Qualsevol persona interessada s’ha de posar en contacte directament amb el Centre d'Art Rodríguez-Amat.

Centre d'Art Rodríguez-Amat

17466 Les Olives (Garrigoles) Girona (Espanya)

Mòbil: 0034 + 697 76 18 74

www.rodriguez-amat.cat

casa-taller@rodriguez-amat.cat